Criteria

Projecten die voor financiële steun in aanmerking komen, moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:

* het project moet gericht zijn op kinderen in een achterstandsituatie;
* het project moet kleinschalig zijn en concrete, meetbare resultaten opleveren;
* de aanvraag moet een duidelijke omschrijving omvatten van: het doel, de doelgroep, de activiteiten met de verwachte resultaten, de planning en de financiën (begroting, dekkingsplan en het bedrag dat wordt gevraagd aan de Stichting Weeshuis te Nijkerk);
* de initiatiefnemer van het project moet zelf een actieve bijdrage leveren bij de opzet en uitvoering, in geld, materiaal en/of arbeid;
* het project moet aantoonbaar zijn ingebed in de lokale gemeenschap.

Van de projecten die steun krijgen wordt na afloop een terugkoppeling gevraagd in de vorm van een kort verslag. In principe worden projecten éénmalig gesteund, bij wijze van uitzondering kunnen donaties meerjarig worden toegekend.

Procedure

Voor de aanvraag van een donatie kunt u het aanvraagformulier downloaden en ingevuld en ondertekend per e-mail terugsturen, inclusief een digitale versie van het uittreksel uit het handelsregister, het huidige beleids- en/of activiteitenplan en het meest recente financiële jaarverslag. Toezending van deze documenten is voor het bestuur voorwaarde om de aanvraag in behandeling te nemen.

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. de secretaris, de heer C.H. van Baak.

over ons

aanvraag

contact